FONETICA
VOCABULARUL
Părți de vorbire flexibile
Părți de vorbire neflexibile
SINTAXA
ORTOGRAFIE și PUNCTUAȚIE
RECAPITULĂRI FINALE
Subiecte de admitere date la poliție, jandarmi, drept în anii anteriori | grile gramatică limba română

Grile gramatică online limba română cu Subiecte de Admitere la MAI, penitenciare, drept (2020 inclusiv)

Grile gramatică online limba română cu subiecte de admitere la Academia de Poliție, Școala de Poliție Câmpina, Cluj, Oradea, Jandarmi, agenți Penitenciare Târgu Ocna și drept.

Grile gramatică online limba română cu subiecte de admitere la Academia de Poliție, Școala de Poliție Câmpina, Cluj, Oradea, Jandarmi, agenți Penitenciare Târgu Ocna și drept. Conținuturile modulului sau testului sunt mai jos.

Te pregătim pentru succesul tău la admitere

[newsletter_signup_form id=1]

Toate subiectele de admitere la care se dă gramatică limba română le găsiți aici:

* – module cu plată, disponibile la achiziția cursului.

Cursul conține și alte teste decât cele gratuite, precum și o serie de peste 20 lecții online interactive în direct. Iar la final, ai 4 sesiuni live interactive de recapitulare pentru fiecare capitol în parte. Aceste sesiuni de recapitulare vor fi cu două săptămâni înaintea examenului. Așa vei avea toată materia explicată, înțeleasă și proaspătă în memorie. Astfel, gradul de pregătire vei fi superpregătit pentru examenul de admitere va fi maxim. Iar succesul tău garantat.

Aveți peste 5000 de grile online cu subiecte de gramatică / limba română date la admitere la:

Pentru a parcurge orice test, este nevoie să intri în cont. Dacă nu ai, poți să-ți faci unul sau să folosești logarea cu contul tău de Facebook.

Se va deschide o pagină nouă. După ce intri în cont, închizi pagina și vei reveni automat în această pagină sau în pagina cu testul.

Aceste teste cu grile online de limba română gratuite. În același timp, ai posibilitatea de a participa la cursul de pregătire la gramatică limba română pentru drept, MAI și agenți de penitenciare aici.

Succes în pregătirea pentru examenele de admitere la MAI, agenți penitenciare și drept!

Conținut Capitol
0% finalizat 0/6 pași
Lasă un comentariu

Leave a Comment