FONETICA
VOCABULARUL
Părți de vorbire flexibile
Părți de vorbire neflexibile
SINTAXA
ORTOGRAFIE și PUNCTUAȚIE
RECAPITULĂRI FINALE
Subiecte de admitere date la poliție, jandarmi, drept în anii anteriori | grile gramatică limba română

Grile Gramatică – Limba română pentru Admitere în MAI / ANP

Exersează grile de gramatică – limba română pentru admitere în MAI (poliție, jandarmi, poliția de frontieră) și ANP / SNPAP Târgu Ocna.

Ai o mulțime de teste cu câte 10 grile pe care să le faci în 15 minute. Timpul alocat fiecărei grile este cel de la examen. La final ai rezultatul obținut și răspunsurile corecte. Pentru a avea siguranța că iei admiterea, trebuie să faci peste 80% răspunsuri corecte dacă dai la Academia de Poliție și peste 70% dacă dai la școlile de agenți de poliție sau subofițeri de jandarmi.

Grilele de limba română pentru admitere sunt din toată materia, sunt aleatorii (amestecate) și primești răspunsul la final, unele grile fiind chiar explicate în detaliu.

Pregătire Gramatică Limba Română - Admitere MAI / ANP

Aceste grile de gramatică online sunt din subiectele date în anii anteriori la admitere în Academia de Poliție, Școala de agenți de poliție (inclusiv poliție de frontieră), Școala de subofițeri de jandarmi, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciar (ANP) Târgu Ocna.

La poți discuta cu colegii tăi de pregătire pe acest grup de Facebook sau poți primi răspunsuri competente de la un profesor dr. în limba română abonându-te la programul de pregătire la gramatică pentru admitere în MAI / ANP, unde vei avea acces la îndrumarea permanentă a acestuia.

Intră în comunitatea noastră, unde vei interacționa și colabora cu alți candidați asemenea ție:

Grupuri de Facebook pentru Admitere în MAI / ANP:

Grupuri de Telegram pentru Admitere în MAI / ANP:

Mai jos ai o serie de clipuri cu materie și grile de gramatică explicate, extrase din seriile anterioare de pregătire la română pentru admitere.

Dacă vrei să te pregătești pentru admitere, poți intra aici în Programul Național de Pregătire pentru Admitere la Gramatică – Limba Română.

Succes!